Natti

Nu ska jag och mamma plugga järnet.. (hon hjälper mig)
Godnatt, hörs imorgon!
Love

<3

Finns inget bättre än dig, Victor Dan Selariu

my love

´27sep

Ska snart dra till Felicia för att ta en promenad men för stunden har mamma och jag ingen bil så hoppas att pappa kommer hem snart!

Skolan idag, gick ganska fort för gick hem vid 1(hade mensvärk), men nu mår jag bra:D

lol hejdå

skolaaaa imorgon!

Haha jag får typ panik när inte min pojkvän svarar mig på sms eller när jag ringer typ "är han sur?" "har det hänt nåågot?". -.-

Har kollat lite gössip idag och har tvingat ebba att inte SE SISTA CD MED MIG, HON ÄR DÖD DÅ!
heh, sen åt jag hos mörmör och nu försöker jag plugga, ska snart se film med mamma (vill få tag i victor och se om han vill se med oss) men icke...........
okej nu blir jag sur, SVARA FÖRFAN!

aja hejdå nu lyssnar jag på rihanna-only girl.
pöss


...

Drar till stan med EbbowW!


26september

Hej Bloggen.
Hann verkligen inte att blogga igår. Tog tåget till Göteborg igår vid tjugo över 9 med mamma. Tåget var fullsatt och vi fick nästan stå hela vägen dit.
Mamma och jag åkte ju faktiskt inte dit för att shoppa kläder till vardagen utan till bröllopet vi ska till om mindre än 2veckor i Madrid. Så fort vi kom dit hittade jag faktiskt min drömklänning, jag var helt såld och det bästa av allt var att jag hade fått en värdechecka i fredags i göteborg på den affären med 20% av allt i butiken. Jag la undan den och vi gick vidare för att se om vi skulle hitta något bättre och till mamma.
Vi knallade runt i hela Göteborg, tog en fika osv. Mamma hittade inget men jag köpte klänningen och sen hittade jag ett par silvriga skor som jag ska ha till båda mina klänningar :D.

Hade en riktigt bra dag med min mamma i Göteborg. Vi drog hem vid tjugo i sex och tåget var helt galet fullt då med. På kvällen träffade jag min pojkvän och hade en mysig hemmakväll med honom. 

Idag är det söndag, dagen på veckan som alltid är så otroligt seg. Jag sitter och försöker plugga småföretagande nu, har prov på tisdag. Sen kanske jag träffa Ebba och ser gössip med henne :).

Om jag orkar sen kan jag visa vad jag fick med mig hem igår. 
Pussssss&hej 


vill ha snö/xoxo

Att försöka anstränga mig att vara pigg visade sig att jag somnade under ett avsnitt. Ebba bestämde då sig för att låta mig sova och vandra hem i regnet.. förlåt ebbioz att jag är så otroligt trött men ska ju faktiskt upp tidigt imorgon och åka till götet IGEN, denna gången för lite shöpping!

nu lägger jag mig, nattinatt!

cr2

Hej underbara blogg!

Glömde helt och hållet av att blogga igår. Träna och kollade film med min pojkvän. Blev Prince of Persia!

Idag började min dag kl kvart över 7, åkte hem till min moster så hon gjorde en fläta på mig och sen satt jag plötsligt på tåget.
Somnade där som vanligt så lite jöbbigt att öppna ögonen sen när man väl är framme. Planerade att köpa chailatte men poff, alla affärer var öppna halv 10. Så sprang ner i "personalrummet" och bytte om och gick in på Panache. Lisa min handledare berättade att hon hade varit där kl 7 för det var morgonöppet. shit asså!

Haft en bra dag i Göteborg tills jag fick handla med Ingbritt, gud säger jag bara. Höll fan på att börja gråta för jag missade mitt tåg pgr av att hon tvunget skulle ha hjälp till bilen. Men vad gör man inte när man blir kallad lillLisa....

Väl vid tåget så skulle jag köpa rebull och biljett då strulade automaten så hon skickade mig till den andra pressbyrån som inte går att köpa biljetter på. IDIUT säger jag bara. Sprang runt och ringde mamma, hade tårar som nästan rann ner, det gryllade av folk. Då tänkte jag, jag köper biljett på tåget så sprang till spår 8 då säger hon "DET KOSTAR 100KR EXTRA" på halmstad dielekt (förlåt hanna), så jag försöker hitta en jävla silvrig sak och hittar den när det är 6min kvar, stoppar in mitt kort i den och har ingen aning va som kommer att hända...  poff fick jag en biljett... rusade till det fullsatta tåget och bara slängde mig ner på första lediga stol och började svetta som fan (heh). Men med kom jag!
Nu försöker jag hitta glöden så väntar på mat och sen blir det nog gössip för min och ebbas del! (ser om den)

Nu ska jag messa med pojkvännen och vänta på bästavännen och lyssna  på camprock 2 låtar;) löve
/patricia


22september

Hello L - O - V - E - R - S
cause it goes on and on and on

Suttit en stund nu och försökt plugga svenska och vissa i klassen har skrivit helt galet så man ej förstår vad man läser, buhu :(. Få försöka någon gång till innan jag ger upp. Kom nyss på att jag har fått läxa från min APUplats tills fredag.

Just nu känner jag att vavd jag än skriver så är det inte kul att läsa, hjälp mig med förslag. Är verkligen kass på detta!

Aja jag kan iaf berätta att jag fick MVG- på min föning idag, vågor på herr. Blev en aning glad faktiskt. Övningen på klämma vågor visade inget annat resultat än att jag satt på en stol och kollade på den jävla fula blonda dockan, det går ju verkligen inte!

O juste, angående valet som var i söndags visade sig bli riktigt bra. Alliansen vann ofc, modraterna <3. Eller ikväll/imorgon får vi ju veta om de kan få egen majoritet så yes, vi hoppas på det! SD kom ju in i riksdagen, alla går runt och klagar och skit men på något sätt kanske det är bra med något parti som vågar ta upp invandringspolitiken plus att deras förslag med brottsligheten äger.

Något jag blev riktigt glad över är att MUF Falkenberg bara ökar. Min pojkvän har värvat två killar på Drottning Blanka, ficck höra från en idag att "Patricia är du medlem i MUF? Jag ska bli medlem där". Så nice asså!

Nu tar jag en kort pause från pluggandet och tar en promenad med min vän felishA, vi hörs!

VALVAKA2010

Idag var det exakt fyra år sedan jag och min familj satt hemma och kollade valvakan. Vi hade precis levt i socialdemokraternas land och mätaren visade nu att det var modraterna som skulle styra och ställa i vårat land och jag var så himla glad.

Dessa fyra år som gått har Fredrik jobbat upp landet väldigt bra och man är inte mer än stolt över vilket arbete han och alla andra modrater gjort. Jag hoppas verkligen att mätningen ikväll visar BLÅTT, visar den det kommer vi få helt klart 4 underbara år till att leva i. HEJA (M), HEJA ALLIANS!

Som sagt så fyllde Daniel 18 igår och jag och victor och några andra bjudna på mat och sånt på kvällen, självklart stack de ut sen på kvällen och då traskade jag vidare till mina sköna kompisar. Vi spelade med andra ord och åt kladdkaka. Kvällen slutade med att jag somnade i Towes knä pgr av att hon kliade mig i håret, awesome!

Nu ska jag ta och föna min mammas hår och sen ska Towe gö det på mig;).
VALVAKA TONIGHT MED UNGALLIANS, love ♥


Dynamite

Det är lördag och jag och pojkvännen ska snart iväg och fira Daniel som fyller 18!

Dagen har varit seg men ändå ganska snabb. Var på invigningen på våran nya skola och towe testade lite nya frisyrer på mig som jag lätt ska kunna göra på bröllopet:)

Nu måste jag börja fixa mig, ha det så bra!


papito&me


150910

Äntligen är våran frisörsalong klar.. eller nästan, speglar saknas!!

Det var meningen att vi skulle föna vågor på herr men vi började smått packa upp och sen var vi fast, Eva gav oss order efter order och vips så var allt upppackat!
Som belöning fick vi nya saxar ( skulle fått det annars ändå ) men det blev typ bah " ÅH TACK SÅ HEMSKT MYCKET EVA ". Det behövdes kände jag.

Efter skolan stack jag och pappsen till halmstad och inhandlade schampoo + balsam + andra fina saker inom frisör. Sen kom man hem och då klippte jag Mackis!

Nu har jag pluggat klart men fattar ej uppgift 9 så får fråga om den imorgon i skuuul. Förmodligen efter skolan åker jag till Kungsmässan, mwahaha!!:D

HAVE IT


gossip






typ galet va jag knarkar serien!

plis

jag vill tillbaka till new york och det är nu!
älskar staden, älskar shoppingen, älskar människorna. new york tack!

090910

Hejsan!

Nu har det tydligen gått några dagar igen sen jag bloggade. Jag är så himla ledsen men jag har haft fullt upp nu med skolan och allt.
Jag fick ju även min gossipgirl box igår och jag har redan kollat två cdskivor, jag älskar verkligen den serien.

Igår tränade jag dubbelpass, core och pump. Har inte tränat pump på hela sommaren så självklart fick jag stans träningsvärk vilket gav resultat att jag höll på att trilla på torget idag (måste gå rakt med benen, kan ej böja på dem:$).
På kvällen pluggade jag hos felicia, för min del skrev jag klart mitt arbete som ska vara inne på måndag men för felicias del blev det knappt 4 meningar, hahah skön är hon.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen plugga på lite inför dagen som gäller imorgon. Tar tåget tjugo över 8 till Göteborg för att återligen ha en praktik dag. Hoppas på en riktigt rolig dag i storstaden, måste också försöka hinna med att köpa den sista presenten till min mamma som fyller år på Lördag.
Aja nu ska jag inte trötta ut er, bloggar kanske innan jag lägger mig. Fårse, annars ska jag försöka gö det imorgon.

PUSSSS

060910

Om två dagar är det endast en månad kvar tills jag och min familj far iväg till Madrid ♥

Jag har inte hittat klänning, skor, smycken eller inte hur jag ska ha håret, blir snart helt galen!!!

Dagarna rullar förbi och proven börjar närma sig. Modraterna vinner valet, känner på mig det!!


LÖVE


Hello GOSSIP GIRL.
Har klickat hem box nr 3 nu, den lär komma i veckan!!!!!

Vilken är din favorit? Min är - Chuck BASS & BLAIR

050910

Är trött - Har varit hela helgen och blä!!!!
Har "knappt" haft tid för någonting känns det som, (inte bloggat något).. hehe

Hoppas ni inte saknat mIG!

Är på otroligt shoppingsugen, tror jag dör! Hösten är här..typ iaf, vill fylla år och få massvis med pengar, löve it!

Gud va knäppt inlägg. hejdå

RSS 2.0