Skor, jag älskar det!

Tjenare!

Kom precis hem från Göteborg med familjen (utan oliver då). Fick hem några goa höstplagg, äntligen säger jag bara!!!! Vill ha hösten här nu :). Nu  när jag börjat handla nya höstkläder saknas bara mina snygga boots som borde komma vilken dag som helst!
Har även hittat mina höst/vinter skor som jag också vill ha. Finns överallt, hittade dem först på bianco men där kostade dem 700kr och på dinsko 500.. 200kr kan jag köpa någoot annat fint för ;). Nu är bara frågan, ska man inhandla sig sånna också? Här kommer iaf några bilder

Bianco- 700kr:

dinsko - 500kr:
Midcut boot.

Och juste, hittade även ett par sjukt söta högklackspar på bianco som jag gärna skulle vilja ha till bröllopet.
700kr.

Nu måste jag dra mig, ska in och ta en sallad med Ebba och sen kanske det blir fest i Långås? Har verkligen ingen aning. Men lägger in bilder på mina nya saker senare idag eller imorgon.
Pussss♥

HELLO THERE

Toppen, det regnar och jag gillar typ det :).
Igår kväll/natt ös regnet ner och Victor och jag satt och kollade på en cp skräck film, jag var typ rädd för första gången.

Idag är det fredag, inget händer som vanligt... Ebba och jag drar iaf in till stan för att kolla lite i affärerna och sen ddrar vi typ  hem till henne eller mig och softar, det behövs i sånt här väder.

Det blir svarta jeans och en tjocktröja idag kkänner jag! b.o.b - airplanes! love

REGN,

Ikväll blir det filmmys hos pojkvännen!
Det blir att se filmen Valentine´s Day, fast det är bara om vi har tur eftersom vädret verkligen inte är på topp

 

Dags att ta på mig lite mer hemmalediga kläder känner jag, orkar inte ha på mig jeans!


K'naan

Tog en tripp till Varberg med mamma för att inhandla mina boots men självklart hade storbloggan Kenza köpt dem och då gäller det att ha tur i sin storlek vilket jag inte hade! De finns på internet men fakturskiten kommer bli runt 570kr. Aja jag har en snäll mamma iaf, love her!

Nu sitter jag här och väntar på att vi ska klicka hem dem, medans jag väntar lyssnar jag på K'naan - Take a Minute. Gillar låten riktigt mycket!!

Torsdag = dåligt väder

Godmorgon bloggen!

Här har man sovit riktigt bra, man somnade när det var fint väder ute och vaknar upp till molnigt, vilket suger!
Ah iaf så stod det i tidningen att vi börjar en vecka senare pgr av att dem håller på att bygga nytt (vi ska flytta). Så jag kan tänka mig att alla nya ettor som ska gå på drottning blanka skolan i falkenberg är helnöjda med en vecka till sommarlov men när det kommer till mig vill jag bara börja!

Så nu har jag fyra veckor på mig att hitta en Apu plats! Har två salonger i Falkenberg jag ska kolla med, sen är det helt tomt..
Nu ska jag ta och göra mackor, kysshej


godmorning, and godnight!

Onsdag, yaoe!
Fett chill kväll, eller rättare sagt seg. Man har kommit in i inte ha något att göra och fan allt suger som finns att göra, hajar ni poängen? - nä tänkte la det.

Sitter i min säng, har nyss tvättat av mascaran, sköljt av ansikten och lagt på en nattkräm, tvättat av fötterna (blir så äckliga att gå runt i converse), smörjt in benen (blivit så torra efter solen) & bbbbborstat tänderna ;)

Nu vet ni, klockan är straxx halv två och patti is going tooooo sleeeeeeeeeeppppppp



:(

man har dagar / veckor / månader i livet då allt kännns pisssofff, jag har dem nu.
detta suger


Söndag...

Blev simmmmmning idag!
Hela kroppen är helt slut nu känner jag, imorgon lär den må ännnnu "sämre".

Vädret idag suger, 14 grader?! fucking höst eller?
inte långt kvar tills hösten är här. dock längtar jag inte så jätte mkt men fan.. det kommer hända mkt!
fyller år - bröllop i madrid - min linje börjar "på riktigt nu" massvis med kunder & apu - semester - hemlighet - julafton&nyår - osv!

Kommer bli helnice!

Nu har jag även klickat hem HM katalogen, vi får aldrig den, men nu har jag fixat det:D

Ikväll blir det att vara hemma med två vänner och se film och mysa! Awesome
byebye


:):):):)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



:D




:(

helvete!!!!! hatar denna jävla skiten. fan va jag inte mår bra innnom mig, dödödö

kom igen

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



:D


happyland

där alla är lyckliga... kan inte allt bara var KANON!

Onsdag, varm dag i Falkenberg, ska regna hela veckan sen. nice -.-
Affärerna är öppna till 9 ikväll och sen kl 10 är det utebio i staden, hur nice som helst. lo ve it


Victor



det är underbart att ha honom!
5månader ♥

t.i

igår hade jag och min grabb fem månader vilket var jätte mysigt. berättar va vi gjorde senare idag, ska nämligen ivääg och träffa min bästavän som kom hem från arvika igår!
have it!

en bok, med blanka sidor

Jag och anteckningsböcker, fan får aldrig nog. Får nya ideeeer hela tiden med va man kan göra med dem. Nu har jag köpt en sån bok fast i annan färg, sidorna är blanka. Jag ska nämligen skriva ut foton från denna sommaren och framöver, minnen. Ska försöka samla alla minnen på bilder och klistra fast dem i boken och skriva en kort text när och vad som hände.
Jag ♥ småpyssel (a)


dags att platta mammas hår, hejdå!

regn är nog fan bäst

utanför fönstret ser jag en massa regn och allt jag vill göra är att gå ut i det och vandra till min pojkvän för att bädda ner oss och glo film! åh va mysigt, men klockan är redan så mycket och måste in till Salong Marianne idag för de ville träffa mig och prata. min klasskompis ska dit kl 1 och fan det är lite jobbigt att veta att någon annan i klassen får platsen. Man får bara göra sitt bästa.

Igår var jag på kräftfestivalen med Towe Nathalie Malin & Carro, det var helt okej faktiskt. Blev lite opepp i mitten av tiden men Towe försökte liva upp mig med lite dans!

Idag blir det att träffa Salong Marianne, träffa Victor, äta mat med pappa och sen kanske träffa min pojkvän igen eller bara vara hemma. Får se :)

inna

No no no no no no no fire no fire eyes
- knarkar Inna - Deja Vu. Så jävla bra..

Under dagen har jag suttit vid Asos hemsida för att se om jag kunde hitta någon klänning till bröllopet men icke sa nicke, VAFAN ska jag ha på mig. Hittade en ganska gullig klänning men mamma sa att spanien mest har lång klänningar. bajs också. Några veckor kvar iaf som tur är. (ska bli ganska härligt att dra till spanien över min födelsedag trotsallt)

Det är tisdag, imorgon åker två utav mina vvänner till Arvika vilket suger balle men jag klarar mig här hemma!
Mamma & jag kanske drar till gekås nu snart och ikväll träffar jag min pojkvän, imorgon spelar arvingarna på kräftfestivalen, funderar på att dra dit. På torsdag händer det väl inte så mycket men på fredag är det Wheels n Wings i varberg och jag drar nog säkert dit och sen på lördag är det kräftfestivalen..


älskarrrr sommaren


P I Z Z A P I C K N I C K , M E D  F E L I C I A

M A L M Ö  M E D  P A P P A  O C H  M A M M A

M A L M Ö

M Y S  V I D  Ä T R A N  M E D  V I C T O R

H A N  T O G  E N  T U P P L U R  O C K S Å

ÄLSKAR SOMMAREN FÖR MYCKET. NU SKA JAG FIXA MITT HÅR OCH SEN TRÄFFA BÄSTAVÄN, HON ÅKER SNART TILL ARVIKA......


: ))))

klockan är halv elva, vaknade runt 10.. (somnade halv 4 igår, (;)
jo jag är ganska trött men nu taggar jag Malmö istället, runt 12 drar jag mamma och pappa dit för att bo på hotell och shoppa och sen imorgon blir det Falsterbo.

Under dem senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, lilla Alicia passade jag och mamma igår. Jag var på twilight bion i onsdags, och ah. och juste, gekås en snabbis :p
aja nu måste jag klä på mig, ska platta min mors hår också, heh3h3h.

victor är underbarast för den delen ♥

beach

klockan är 5 över 10 och jag ska till ica nu!
sen blir det stranden, have it!

summer

dålig upppdatering AGAIN.
det är sommarlov och jag har bättre för mig än att bara sitta vid datorn (kolla OC) haha miffo..
det är torsdag och planerna såg först ut att jag och min pojkvän skulle till Grand och äta plankstek men Robert sa att det bara fanns bord till 7 så vi hoppade det och tar det en annan dag istället. Vi drar förmodligen med mamma till Varberg för lite shopping, stänger ju faktist 9 idag! nästa vecka drar även jag och mamma och checkar in nelly's affär i boooorås!

nu när jag inte bloggat har jag hittat på allt från att ha förlovningsmiddag med min moster & hennes pojkvän, firat midsommar, legat och schtekt på stranden, klippt av min pojkväns hår, kollat oc, ätit massvis med go mat, passat hunder Blue& katten Nala, lol kännns som jag gjort mer?

kan även berätta och jag ska försöka boka in att få träffa min underbara syssling vecka 28, saknar henne så. Ska även försöka se Eclipse så snart som möjligt och måste veerkligen få träffa mina klasskompisar, shit va jag sakar dem, speciellt hanna som precis kommit hem från turkiet♥!!!!!


My brother and I

En osminkat och trött Patricia

En snygg pojkvän som för tillfälligt har kort hår nu & en  nyförlovad Marcus

Bästa som finns plus bror och mina tvåå andra mostrar som saknas på bilden

 time to go and buy strawberries. lovveee ♥


RSS 2.0