esc10

bara jag som tycker att alla ny gjorde filmer är sorliga?
jag gråter fanimej hela tiden, nyss grät jag till DEARJOHN!
så jävla vacker film, dör.

nu ska jag torka bort mascaran och snygga till mig lite.
dra ut med hugo en sväng och sen koommer nog min pojkvän och hämtar mig, då blir det ica och sen hem till honom för att se EUROVISION SONG CONTEST, nördar som vi är!!! Sverige som inte kom vidare (undra på det).. lite surt att inte mitt land gick vidare, så därför får jag väl heja på Victors hemland nämligen RUMÄNIEN. gogo!!

ha en trevlig kväll, pussssss!

hey

 


we speak no americano

Heej, Tjoo, Tjaa..
Riktigt onödig dör, jag spyr. Hade först nationella i matte och ja sen hade vi inga lektioner, det fick jag reda på halv 1... så halv 2 träffades jag och elvira för att göra teatersaken men det slutade med att vi satt och prata skit med adiza. ganska okej det med..

Det är fredag och jag ska bara softa med min pojkvän, vilket är skit gött. Är helt slut sen igår (grand), mina fötter värker sönder också, sen är nog inte min grabb så pigg heller.. Imorgon däremot blir det först varberg och träffa mammas kusin sen på kvällen kommer min förra klass på "besök" det blir nämligen party. Ska bli så himla kul att träffa dem igen. Sen så åker ju min mamma&pappa till france på söndag vilket inte är så jätte nice, borta länge denna gången -.-.

Juste, var ju på grand igår också. Jag hade faktiskt kul, blev så trött bara och fötterna värkte så in i HELVETE!!!!!! 

hello newbabyyork


frihetspatricia

timespatricia

brodwaypatricia


aergagrarg

förlåt för en sån jävla dålig uppdatering.
har inte haft något internet nu på två dagar -.-

kan berätta att jag inte gjort ett skit, hähä.. idag fick jag min första kund, Majvor.
Riktigt roligt var det, fy :D

heeeeeeu

det är måndag.. dags för mig att dra till skolan. börjar om 1h men pappa skulle iväg så måste åka nu annars får jag cykla i det underbara vädret ;).

det blir NP idag också iaf för min del, fett BORING dörrrrr

:)

det är fredag och jag har "stressat" mig igenom stan idag med min moster och mormor. Vi ´skuulle köpa konfirmationspresent till Lullu!

ikväll blir det chillhängmed bästow tror jag! fett seg är jag.. imorgon blir det iaf skånelandet som kallar på oss! !!!

nu ska jag snart sola, tjarå!

new york!

inte...okej...

det är tisdag...
jag har nyss duschat...
ska strax ner och ta något att äta...
sen kanske ringa min pojkvän och prata lite...
sen ska jag nog fantamig sova för det är faktiskt np matte imorgon...
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...

varför?

jag är arg. hejdå!

oliver19år

usch så trött jag är..
det är frredag och när jag kom till skola´n hade jag matteprov och ingen engelska. min andra lektion börjar tjugo över 12 och då är det datorkunskap (VEM FAN ORKAR?) åh och sen avslutar jag dagen med teater, mina klasskompisar drar skolket och blä;(

min bror fyller år iDAG, 19år! GRATTIS.. det blir taccccoopaj ikväll och lite mysfirande, sen ska jag träffa felicia, skit längesen!!!!!
GODDDDENHEJ

åh

att mobilen är sönder förstör allt!
BLÄ

falkenberg, im back

tja min älskade blogg!!!
nu är jag hemma, efter en helt sjukt skön vecka i NEW YORK. den känslan att vara där var nästan obeskrivligt..
självklart har jag saknat min familj, mina vänner och pojkvännen men fan, en vecka till hade jag kunnat stanna.

charlotta och jag gick upp halv 8 (tisdag, amerikans tid) vi tog varsinn dusch och sen blev det Metro Cafe för en frukost! Vi gick sen vidare till Starbucks för att köpa oss varsinn ChaiLatte (mums), vi bänkade oss senare på hotellet i lobbyn och väntade på våran schuttle busss. Vi begav oss till JFK Airport och där lyfte sen vårat plan till Amsterdam. Vi landade sen i Sverige halv 12 och min älskade pappa stod där och väntade på oss. Direkt körde han mig till skolan för där väntade min moster på mig. Vi hade modell pass i skolan och det kunde jag bara inte missa så därför ställde jag mig där efter ingen sömn eller något (var verkligen helt jävla slut), jag trodde det skulle gå skit men det gick fanimej ;). Efter skolan åkte jag och träffade min BOYFRIEND... (kan inte sluta tänka på det när han öppnade och han var så jävla snygg, typ smälte i munnen på mig, fan va glad jag blev att se honom). Det var mysigt, skjortan jag köpte till honom passade peRFA och om jag får tycka det själv så var det så jävla snygg (han fick även ett par converse skor och en leksak från burger king)..
Senare ikväll så foick jag tacos (ÄNTLIGEN HEMLAGAD MAT), det var riktiigt gott asså. nu ska jag mysa med mamma och pappa med en film.

mobilen är typ sönder, blir helt jävla galen nu känner jag.. aja inget man kan göra, bara gå och och lämna in skit helvetet imorgon!

imorgon blir det att träffa bästavän, vilket Ä G E R sönder och jag behöver en puss från min victor

bye <3

RSS 2.0