9;e november

Nu var det ett tag sen jag bloggade ;o!!!
Under veckan har jag hunnit med att inhandla mig en klänning och knästrumpor. Jag har även träffat min moster charlotta som varit på besök över helgen i falkenberg. i fredags var det drottning blankas höstshow, säger bara WOW till kläderna och WOW till felicia som var jätte snygg och duktig och AA jag älskar hennes blå jacka :)..
Iaf igår hade 9m klassfest, wiiiieeee!!!! ingen kommmmentar där säger jag bah.

Idag är det ebbas födelsedag och farsdag :). Grattis till alla pappor och ebba. Min pappa fick godis och en tröja av mig och min bror (så snälla är vi) :). Ikväll ska vi också på bondfilmen..

Nu orkar jag inte skriva mer. TACK OCH HEJ :)





en HÄRLIG BILD från klassfesten igår.

Tisdag..

Tjoolahopppp där ute..
Nu stiger graderna och det är + ute, ojoj (y).. Började halv 10 idag och slutade 3. Väldigt soft, mh!
Jag blev klar med svenskan för en halvtimme sen och fick något ryck och skickade in den utan att kolla så allt var i sin ordning. (idiot patricia)?!

Jag vet att jag har shoppat men måste måste snart igen!
Imorgon är det onsdag och jag måste köpa biljetter till drottning blankas höstshow, (eftersom de bara säljs idag och imorgon). Ska bli roligt, drar dit med charlotta (moster) som kommer på torsdag :).
På söndag är det Ebbas dag, grattis.. och på lördag är der klassfest, pepp..



Nu ska jag chatta vidare med mina vänner på msn och vänta på att min hår ska torka så jag kan kan fixa det.
Puss&Kram, Patricia.

skuuuuol

Idag tog mitt lov slut, buhu. Gick upp klockan sju och seg vare kan jag lova.. Min snälla mamma körde mig till skolan halv och sen började skoldagen med matte (n). Efter att vi gått igenom klassresan till branäs fick vi jobba i 10 min, haha alf är go..
Sen skulle klassen på språk, utom philip, frida och jag (vi har slutat språket). och javisst det var dags för 1h till med alf och matteboken, fy! efter rasten hade vi arbete och jag hade väldigt kul att ta kort på philip..





:)
skoldagen slutade med "gymnastik" och det var soft som fan sen drog jag och ebba ner till hemmakväll, mumz!
nu sitter jag och myser med mina nya tidningar "hair & bazaar". och jag tänkte faktist kila nu, hej!

Kallt

tjululuuulu.
Någon mer som tycker det är kallt ute? Igår här i falkenberg var det -4 grader. Helt sjukt!
Imorgon, (måndag) får jag förmodligen min moped. über glad!!! Skolan börjar även igen, usch!
Min dag i sig har varit seg, pappa gjorde pastasalladen som smakade underbart. Sen idag har jag suttit och pratat med min mormor om att hon ska hjälpa mig att sy mina egna klänning (a).
Jag har funderat på att välja design mode nu (?!), frågade felicia lite om linjen och den verkar vara ganska rolig och soft :D. Vem vill inte skissa sina egna kläder? (: jag har ju också en fundering på frisör och media men just nu vet jag inte längre. hihi

Nu tänkte jag gå ner och dricka en kopp te med min mamma och kolla i tidningen eftersom felicia sa att deras show skulle stå där om vilka tider och så :)
Tack och hej



..

Ebba och jag drog en runda till stranden med våra Nikon D60, väldigt kallt men fint :)!








så nu orkar jag inte lägga upp mer bilder (a). ehh vad händer ikväll?
jag har lite panik nu känner jag. sista helgdagen :(


1e

Tjoho.
Idag är solen framme och jag och min kära vän ska ut och fotografera vilken min som helst. Kan snabbt kortfatta mig dag igår. Jag var ju då i göteborg med min vän Anna och hennes bror och hans kompis det blev en härlig shopping runda för mig och Anna. Jag hittade ett par gråa chinos, ett svart linne med vita knappar på, en helt vanlig svart tröja, en stickad vit och brun tröja, ett par tights och en hög svart kjol. Anna hittade en stickad svart väst och en svart tröja och samma chinos som jag :).



Senare på kvällen kom Kelly och Felicia hem till mig och käkade chips och drack cola. Efter att vi hade chillat i soffan drog vi bort mot klitterbadet där Marcos hade fest.
Iaf så var dagen väldigt bra. Tack Anna för götet och Felicia och Kelly för sällskapet på kvällen.
Nu kommer min vän Ebba vilken minut som helst, pusss.

RSS 2.0