You know that I could use somebody

jag tror inte jag fattat riktigt att MJ är död?!  den stora "guden" inom musik&dans. helt otrolig är människan..

det blev ingen strand för mig idag.. har hjälpt pappa med grillen och visst gick det bra :') nu har eriksson familjen en gasolgrill. heh äntligen börjar vi få iordning i våran trädgård, el killen var här igår och satt i belysningen i brädorna så det är klart nu. nu är det bara växterna kvar, sen så är det klart :'))) tror nog hela våran familj är nöjd nu!!
 ikväll blir det nog också att äta på källarlaxen med mammapappa och deras två kompisar, sen ska jag nog träffa bästaste ebba :)

imorgon åker victoria och jag till göteborg för att hämta hem min bror och pontus, de har ju faktiskt varit på metaltown, heh..
nu ska jag ta en dusch och lyssna på the jackson 5.


lördag morgon/lunchtid?

nu sitter jag här.. igen. vädret är SJUKT fint verkligen. har lite mensvärk och så nu men det kan inte stoppa mig. måste ut och solaaaa :D
igår lämnade jag in min lilla skatt (mobilen) för lagning och fick någon jävla LG skit som lånemobil........ den kan gå och dö!!!!!!!!!!!

itorsdags var vi på liseberg iaf, sjukt nice vare! :))))



nu drar jag, det fick bli ett kort inlägg. heh pusss


sommaren är verkligen här -

så sant så sant. sommaren är verkligen här nu :'D
av olika kompisar så säger dem " det ska bara bli varmare och varmare har jag hört" så nu får man bara hålla tummarna :).

just nu är det 25grader i skuggan sa wictor, jag bah wow. det går inte att sola ute på altanen känner jag, jag försöker och försöker men får tar pause hela tiden och dricka vatten. men det är ju detta  vädret vi väntat på, right?
snart kommer mamma hem och då ska vi iaf beställa biljetter till göteborg. åker dit imorgon 10.19 för att besöka liseberg med mina kära vänner, hih. vilka som ska med nu var: jag, ebba, philip, sebbe, viktor, emil, jonte och kalle.. vi blir allt ett gött gäng. philip och emil som är mina klasskompisar, eller var är riktigt sköna, dem andra killarna har jag lärt känna genom philip och emil, sånt är sjukt kul. alltid kul med nya vänner :)

på fredag är jag bjuden hem till Philip, vi skulle träffas lite folk och softa (tror nog dem ska dricka).

jaha, nu ska jag ut i solen IGEN och sen kanske jag ska träffa min kompis jonathan, ett tag sen nu ju!
den lilla brassenn är så härlig så!
och bilder kommer från i måndags då jag och ebba softade på stranden..




måndag, lunch tid.

det är måndag, ny vecka nya tag!
mamma ringde och fick liv i mig. solen är framme idag, YESYES. ebba och jag skulle dåva till stranden men peggen ringde och sa att ebba skulle jobba :( så det blev ingen strand för både mig och ebba.
jag tog ändå på min bikinin och nu ligger jag har i trädgården, super skönt!
tog dock en pause nu och jag är jätte sugen på mat, vem ger mig mat? :(


...

kapten röd - stjärnorna finns här..
knark är bajs

sommarlov

ah nu har jag haft sommarlov i en vecka. en bra men seg vecka :).
eftersom jag inte bloggat sen jag vet inte när kan jag ta och berätta va som hände för mer än en vecka sen.. jo vi hade ju klädparad den 8juni, en måndag. jag var utklädd till affärskvinna, dock trodde alla jag var en uppklädd tjej på stanmed en latte (lyckat-.-).. klassens dans var helt klart bäst, och vi kom på delad 4;e plats, det är inte okej.. (tånga har aldrig gillat oss så mycket).
på tisdagen den 9e juni, ja då var det skattjakt, och fyfan va vi ägde (där också). men vi blev en aning sura eftersom det stod på lappen " få 10st tångalärare att dansa jenka" och när vi springer och frågar, ja då säger dem " vi hjälper inte montessori" jag bahhh, jävla fitt**.. seriöst? är dem småbarn eller vuxna? sen så sticker filip och hämtar ett tvillingpar han känner, eftersom det var en uppgift då man skulle få dit tre tvillingpar. vi får tag på ett par som går på tånga, och sen två tjejer som går på våran skola. när det bara är 10sec kvar, då springer louise iväg och rektorn hade sett våra tre tvillingpar men säger " nej ni får inte poäng" vi kunde fanimej fått 500p!!!! och då kunnat komma 3;a
fyfan för tångaskolan säger jag bah, blä!

aja, på onsdagen den 10e var det avslutningsmiddag, jippii. den kvällen, fyfan va bra den var! skit god mat, bra sällskap och jävligt bra dans sen! den kvällen. ah helt underbar var den. sen klockan halv 12 drog vi på "efterfest" inte så okej, jag blev mest sur för jag hade så ont i fötterna, jaghade hoppat runt i timmar i killerheels på 10cm hög klack!!! inte så okej.

torsdagen kom och montessori hade avslutning. i ett regn vi inte vill prata om, ja då splittrades 9m, världens goaste klass. fyfan va jag älskar er <3.. på kvällen stack en del av klassen hem till elin, där vi pratade minnen, vissa rökte vattenpipa och ibland kom det tårar. åh va ni är bra.

fredagen den 12e var det alla andras skolavslutning. jag bjöd hem tjejerna från klassen, vi lagade mat och dem söp lite. det var väldigt mysigt :)
sen så drog vi ut i regnet och träffade lite folk!!

under vissa dagar har jag och min vän ebba bara softat eftersom vi varit trötta efter veckan som gått. iaf i fredags var det midsommar och jag bjöd hem ebba elin tintin philip sebbe viktor emil och kalle hem till mig. där vi softade och sånt, sen drog vi på fest till towe och malin :).. igår var jag och käka pizza med emil sebbe & ebba och sen träffade jag och ebba felicia och amanda :)

nu är det söndag och jag väntar på att ebba ska ringa så vi kan dra ut en sväng.
nu kommer det lite bilder från veckan!
PUSSS


 
utklädningsparaden. jag philip & gustav

utklädningsparaden. ebba och jag

klassen <3

avslutningsmiddagen. :)

avslutningen :(

tjejkväll hos mig

midsommar med min bästavän

patricia, midsommar.

nu ska jag sluta, vi hörs. ska försöka bli bättre påatt blogga!

solsolsol...

Det är just nu bara 11 eller 10 dagar kvar i skolan vilket är jävligt nice för sen har jag sommarlov! :)
Har nyss solat lite. Somnade äntligen i solen vilket var väldigt gott. Nu är jag jätte bränd men skit samma, det går ner :')

På torsdag drar jag till charlotta för hon tar examen på fredag, awiii va nice det kommer bli.

Iaf nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka in till stan och ta dem sista bilderna för bilduppppgiften ;*
Pussssss på er, ha DET!



RSS 2.0